Over Kibeo

Kinderopvang is belangrijk voor ieder kind. Kinderen leren hoe ze contact krijgen met andere kinderen, ze maken er hun eerste vriendjes, ze leren zich goed voelen in een groep en krijgen zelfvertrouwen. Jij bent hierbij in jouw rol als pedagogisch medewerker onmisbaar! Je weet precies hoe je kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling begeleidt. Door laagdrempelige en leeftijdsgerichte activiteiten werk je aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Of het nu op de dagopvang of BSO is. Voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar zorg je altijd voor een leuke dag!

Bij Kibeo staan kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling voorop. We kijken scherp naar de toekomst van kinderopvang. Samenwerking is daarbij belangrijk. Met elkaar, maar ook met andere partners, zoals basisscholen. We werken samen met andere kindgerichte voorzieningen om kinderen het beste en leukste aanbod te geven. Daarnaast kan je bij Kibeo je zelf blijven ontwikkelen in je vakgebied. Zo zorgen we voor kwalitatief goede opvang en voldoende uitdaging voor jou. De Kibeo Academie is ons eigen opleidingsprogramma. Hierbij volg jij ieder jaar een aantal cursussen, waarmee je jouw kennis verdiept en verbreedt. Deze kennis kun jij gelijk weer gebruiken bij je dagelijkse werkzaamheden op een van onze vestigingen. 


Kibeo's servicekantoor

Het servicekantoor van Kibeo is gevestigd in Goes. De collega's van het servicekantoor zorgen er met hun werkzaamheden voor dat het werk op de vestigingen op alle gebieden op rolletjes loopt. Het Servicekantoor ondersteunt de pedagogisch medewerkers en vestigingsmanagers proactief in hun dagelijkse werk. Bijvoorbeeld met het inroosteren van collega’s en het ondersteunen in de communicatie naar ouders, maar ook bij de invulling van het pedagogisch beleid. Daardoor kunnen de collega’s op de groepen zich richten op de belangrijkste taak; het verzorgen van kwalitatief goede en veilige kinderopvang.

 

Voordelen van een grote organisatie

Kibeo heeft ruim 140 vestigingen, verdeeld over Zuidwest-Nederland. Doordat we in zoveel verschillende plaatsen gevestigd zijn, kan je zelf kiezen in welke regio en op wat voor groep je wil werken. Hierdoor kunnen we ook flexibel naar jou toe zijn. Wil je graag meer uren werken of naar een andere vestiging omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen? Dan denken we hierin graag me je mee. Daarnaast hebben we dankzij onze omvang en jarenlange ervaring veel kennis in huis. Alle informatie die jij nodig hebt, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en gezondheid op de vestiging, is digitaal vastgelegd in diverse beleidsstukken. Zo heb je gemakkelijk en snel de informatie die je nodig hebt altijd bij de hand. 


Over Wiedewei

Wiedewei is de groene kinderopvang van Kibeo. Bij Wiedewei ligt de nadruk op natuur en leven we zo veel mogelijk buiten. Hier stemmen we de dagelijkse activiteiten op af. Zo ga je elke dag met de kinderen buiten op ontdekkingstocht. Jij geeft kinderen de ruimte om spelenderwijs de natuur te verkennen. Buiten spelen is naast leuk en leerzaam ook heel gezond! Kinderen worden creatief van spelen met natuurlijke materialen en stimuleren hun lichamelijke ontwikkeling door te bewegen, springen en klauteren. Wil jij kinderen graag meer bijbrengen over groen en de natuur en zit het buitenleven in je bloed? Kies dan voor Wiedewei!


Over Kibeo

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, zowel pedagogisch medewerkers, vestigingsmanagers als collega’s op het servicekantoor. Ben jij enthousiast en wil je graag jouw talent inzetten bij Kibeo of Wiedewei? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!