Stage bij Kibeo

Volg je een pedagogische opleiding en zoek je een afwisselende stage waar je veel leert en plezier hebt? Wij leiden je graag op!

Bij Kibeo is geen dag hetzelfde. De ene dag dans je met de peuters en de andere dag bouw je een robot met BSO-kinderen. Jij biedt jonge kinderen (0-4 jaar) een warme en vertrouwde omgeving om zich te kunnen ontwikkelen en stimuleert schoolkinderen (4-12 jaar) om spelenderwijs hun talenten te ontdekken.

Kibeo heeft ook een groene kinderopvang, Wiedewei. Bij Wiedewei ligt de nadruk op de natuur. Er wordt ander spelmateriaal aangeboden en je gaat dagelijks met de kinderen buiten op ontdekkingstocht. Je verkent samen met de kinderen spelenderwijs de natuur.

Wij bieden jou een leuke en uitdagende stageplek met professionele begeleiding. Na je stage kijken we graag samen met jou of je bij één van onze vestigingen aan de slag kunt!

Praktische informatie voordat je aan de slag kunt bij Kibeo

  • Je bent in het bezit van een geldig identiteitsbewijs
  • Je bent in het bezit van een geldig VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Een VOG is wettelijk verplicht voordat je aan de slag kunt in de kinderopvang. Dit is een verklaring waaruit blijkt dat je verleden geen bezwaar vormt voor het uitvoeren van je werkzaamheden binnen de kinderopvang.
  • Je dient je te registeren in het Personenregister Kinderopvang (PRK). Iedereen die werkt op een plek waar kinderen worden opgevangen is verplicht zich in te schrijven in het PRK. Deze inschrijving kan alleen met een geldige VOG.
  • Wil je graag een snuffelstage doen van maximaal 60 uur, binnen 2 weken, dan is alleen een geldig identiteitsbewijs voldoende.

Welke stageplaatsen hebben wij?

BOL
Beroepsopleidende leerweg.

 

 

BBL
Beroepsbegeleidende leerweg. Een combinatie van werken en leren, waarbij je vaak 1 dag in de week naar school gaat en de andere dagen werkt.

Over Kibeo


Kinderopvang is belangrijk voor ieder kind. Kinderen leren hoe ze contact krijgen met andere kinderen, ze maken er hun eerste vriendjes, ze leren zich goed voelen in een groep en krijgen zelfvertrouwen. Door laagdrempelige en leeftijdsgerichte activiteiten werken we aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Jij speelt hierin een belangrijke rol, of je nu op de groep werkt als pedagogisch medewerker, of werkzaam bent op het servicekantoor. Bij Kibeo kan je jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied. Zo zorgen we voor kwalitatief goede opvang en voldoende uitdaging voor jou.